Business Support - Bitdefender Vietnam

Looking for Home Users Support? Click here.

Welcome to Bitdefender Support for Business

Our knowledgeable technicians are at your disposal 24/7! We're here to answer any question and resolve any technical issue you may be experiencing

 

Bitdefender SLA Service Level Agreement

Published on: 30-03-2023

This Service Level Agreement (SLA) support policy aims to clearly define the delivery of support service level that Bitdefender will deliver to Business Customer by describing the processes that are performed when a support case is submitted to Bitdefender support team.

 

Công cụ giải mã GoGoogle

Published on: 08-05-2020

Chúng tôi vui mừng thông báo về sự ra đời của bộ giải mã mới cho ransomware GoGoogle (còn gọi là BossiTossi). Họ ransomware này được viết bằng Go và tạo các tệp được mã hóa với phần mở rộng .google.

 

Công cụ giải mã Shade / Troldesh Ransomware

Published on: 05-05-2020

Chúng tôi vừa phát hành một công cụ giải mã được cập nhật cho Shade (Troldesh) Ransomware. Là một họ của ransomware, Shadow đã hoạt động từ năm 2014 và hoạt động ổn định kể từ đó. Vào cuối tháng 4 năm 2020, ...

 

Bitdefender chặn CVE-2020-0796 ‘EternalDarkness Bug’ ở cấp độ Network

Published on: 18-03-2020

Một lỗ hổng mới trong giao thức SMB cho phép kẻ tấn công không được xác thực chạy mã tùy ý trên các máy tính dễ bị tấn công. Bitdefender phát hiện và chặn loại khai thác này ở cấp độ mạng như là Exploit.SMB.CVE-2020-0796.EternalDarkness, thông qua mô-đun Network Attack Defense trong Bitdefender GravityZone.

 

Paradise Ransomware decryption tool

Published on: 20-01-2020

We're happy to announce a new decryptor for Paradise Ransomware. Paradise Ransomware, initially spotted in 2017, has been aggressively marketed as a service to interested affiliates. After infection, it checks whether the keyboard language is set...

 

Công cụ giải mã Ouroboros Ransomware

Published on: 30-10-2019

Ouroboros ransomware đã có hơn một năm dưới nhiều hình thức khác nhau, được vận hành bởi các nhóm tội phạm mạng khác nhau. Ouroboros, được biết đến là lây lan qua các cuộc tấn công táo bạo qua giao thức Remote Desktop và các bản tải xuống lừa đảo.

 

Bộ giải mã GandCrab v5.1-5.2 mới đã có

Published on: 22-02-2019

Hôm nay, chúng tôi vui mừng thông báo rằng sự hợp tác của chúng tôi với Cảnh sát Rumani, Europol và các cơ quan thực thi pháp luật khác đã mang lại một bộ giải mã mới cho tất cả các phiên bản ransomware GandCrab được phát hành kể từ tháng 10 năm 2018.

Nếu bạn cần giải mã các phiên bản 1, 4 trở lên đến 5.2, sau đó tải xuống và chạy công cụ hoàn toàn mới của chúng tôi ..

 

Troubleshooting Bitdefender Endpoint Security error message 2002 during an update

Published on: 12-02-2018

Error 2002 stands for "MD5 check failed" and it is received when the update files do not pass the MD5 checksum integrity check. The downloaded files on the endpoint do not match the files present on the update server.

 

Bitdefender Scan Engines

Published on: 09-02-2018

Bitdefender GravityZone is an enterprise security solution that helps organizations to achieve the best protection and performance for their business needs. Control Center, a centralized security management console, allows administrators to remotely install and manage security for any endpoint, in any location and environment. A local application called Bitdefender Endpoint Security Tools is installed on each endpoint to protect your network.